Ingyenes konzultáció!

Rólunk írták

Lássatok csodát, ismerősöm javaslatára mentem el és olyan
problémamentesen jöttem el, amit legmerészebb álmaimban sem reméltem.
Derék, és nyaki fájdalmaimmal kerestem meg Farkas Józsefet. Eddig 2
alkalmat voltam. Tudása és a pozitív hozzáállása sokat segített. A
kezelések után már nagyon jól érzem magam, úgy testileg, mint lelkileg.
Köszönöm szépen! Szép estét!

Magyar Erika

Csontkovácsolás hatása!

Az év elején jelentkezett egy nagyon kellemetlen fájdalom a sarkamban.
Rendszeresen kosárlabdázom, ezért különösen nehezen éltem meg, hogy állandó
fájdalom mellett kell játszanom. Nyáron amikor leálltam a sporttal akkor sem
javult a helyzet, így ősszel újra kezdtem játszani, szenvedve. Október
közepén cégünk a Flavantic egészségvédő klub szervezésében egy hétvégi
léböjt kúrán vettünk részt. Ezen a hétvégén Farkas József barátom
felajánlott egy kezelést, végig ropogtatta a testem. Csigolyáról csigolyára
haladva minden ízületet átmozgatott. A kezelést követően csodálatosan
éreztem magam, mozgásom lazábbá és könnyedebbé vált. Az igazi élmény a
következő napokban ért, mikor intenzív terhelésnél sem jelentkezett a
fájdalom. Ezeket a sorokat november végén írom, így a kezelés hatását
tartósnak mondhatom. Köszönet Jóskának!

Boda Károly

Negyvenen túl kezdődtek a problémák. Derékfájás, hátfájás bizonyos mozdulatnál vagy emelésnél. Emlékszem, egyszer lehajoltam bekötni a cipőfűzőmet és nem tudtam kiegyenesedni, mintha kést szúrtak volna a hátamba. Az kezelőorvos izomlazítót és fájdalomcsillapítót írt fel. Ez a nyugati gyógymód nem igazán segített, ekkor kezdtem el keresgélni, és egy ismerősöm ajánlotta Józsit. Akkor találkoztunk először és három kezelés után rendbe jött a hátam. Azóta már jó néhányszor találkoztunk, lehet ebben a hobbim is ludas, ugyanis terep-motorozok. Pont egy hete csípődött be újra a hátam, még aznap fogadott Józsi és helyrerakta a gerincemet. Rá két napra lekaszáltam a házunk mögötti árokpartot.Tegnap voltam a második kezelésen, ma délután pedig jó két órát motoroztam a közeli krosszpályán. Én inkább ezt az utat választottam az izomlazító és a fájdalom csillapító helyett és úgy érzem helyesen döntöttem.

Tudom, hogy már nem leszek újra 20-éves, és a gerincem sem lesz tökéletes, de a jelenlegi egészségi állapotomat szeretném megőrizni és a motoromat sem akarom eladni.

Többen kérdezték, hogy megéri-e ilyen messziről Felvidékről utazgatni? A válaszom az, hogy igen, mert nekem ez segít.

Ezúton köszönöm Józsefnek.

Üdvözlettel: Csányi Endre

Ha megemlítem az ismerőseimnek hogy csontkovácsnál jártam, akkor szinte kivétel nélkül összefut a szemöldökük és megkérdezik:

– Hú, az nagyon fájdalmas, hogy bírtad?

Nagyon jól, ugyanis egyáltalán nem fáj. Nagyon jó érzés, ahogy a csontok kiropognak, és szinte azonnal megkönnyebbül az ember. A fájdalom pedig, ami addig volt, az tovaröppen. Amikor leszállok a masszázságyról, akkor úgy érzem magam, mintha sokkal könnyebb lennék és a lépteim is ruganyosabbak.

Mióta ismerem Józsit azóta, ha bármilyen mozgásszervi gondom van, akkor azonnal hívom és rövid időn belül segít a problémát megoldani. A derékfájás, - ami esetenként szokott jelentkezni az első gyerkőc megszületése óta -, okozza a leggyakoribb problémát. Néha nehéznek bizonyul az örökmozgó és egyfolytában gyarapodó, már 11 kilós apróság emelgetése és a derekam ilyenkor jelzi, hogy valami nincs rendben és segítséget kér. Nem szoktam sokáig dédelgetni a fájdalmat, hanem hívom Józsit és segít. Mivel előtte sosem fájt a derekam és igyekeztem egészségesen élni, így általában elég egy kezelés a probléma megoldásához.

De nem csak akkor szoktam kérni a segítségét, amikor már megvan a baj, hanem megelőzés céljából is. Mondhatnám, „függő” lettem. 

Ez úton is köszönöm

Badenszki Erika

Soha nem felejtem el a gyors segítséget, amit Farkas Józseftől kaptam. Pár éve, január végén egy hosszú útra készültem, egy távoli országba. Négy nappal előtte elmentem kirándulni a Budai-hegyekbe. Sajnos, egy helyen az utat tükörjég fedte, és ezen megcsúsztam. Arra vigyáztam, hogy ne essek el, de közben megrándult a derekam. Kiegyenesedni ki tudtam, de minden második lépés nagy fájdalommal járt. Szerencsére, nem kellett sokáig menni a buszig. Otthon idővel eszébe jutott feleségemnek, hogy hívjuk fel Farkas Józsefet, aki azt mondta, hogy azonnal keressem fel, mert minél előbb vesz kezelésbe, az annál hatékonyabb. Így kocsiba ültünk, vezetni probléma nélkül tudtam. Megérkezésünk után rögtön kezelésbe vett, bár más programja volt.

Az eset ilyen megoldódása után félelem nélkül kezdtem el az utazást. Eszembe sem jutott az út alatt, hogy milyen problémám volt az indulás előtt.

Budapest, 2012.06.05. T. Gyula