Ingyenes konzultáció!

Idegszál becsípődés

Az idegszál becsípődés eredményes kezelése a kiváltó okok ismeretében és azok megszűntetésével lehetséges. Elődeink mindig a csontkovácsot keresték fel ilyen jellegű fájdalmaikkal.

Egyszerű érthető fogalmazásban idegszál nyomása miatt létrejött gyulladásról beszélhetünk, ami fájó szúró, a test egyéb területeire kisugárzó fájdalmakat vagy bel szervi panaszokat eredményez. Ízületeink elmozdulását nem minden esetben vesszük észre idejében. Idegrendszerünk fájdalom elleni védekezésének következtében izmaink az érintett területeken akaratunktól függetlenül görcsös feszülésbe kezdenek, korlátozva a fájdalmas terület mozgását. Hosszútávon meszesedést és kopásokat eredményezve.

Évek alatt összegyűlt rendkívül sok tapasztalat mondatja velem, hogy az ízületgyógyító masszázs eredményekben és hatékonyságban sokszorosan felülmúlja a tüneti kezelések eredményességét.
Kezelés közben ízületgyógyító masszázzsal ellazítom az érintett területeket, hogy létre tudjon jönni a kívánt egészséges állapot. A masszázs kiterjed az izmokra és azt körülvevő szalagokra, kellemes ellazult állapotot eredményezve. Ilyenkor létrejött területi vérbőség gyors javulást és a gyógyulás gyors megindulását eredményezi.

Minden esetekben eredményesebb a gyors kezelés, amivel megelőzzük a kínzó fájdalmakat, a már kialakult fájdalmas tünetek által hosszabbra nyúlik a betegség lefolyása.
Különböző gyógyszerekkel és injekciók hatására elmúló fájdalmak miatt hosszútávon mindig csak további rosszabbodással lehet számolni. Tünetek elkendőzése miatt további túlterhelés következtében újabb sérülések érik a fájdalmas ízületeket.

A fájdalom jelzés, az adott terület segélykiáltása, ami nem azért van, hogy be legyen fogva a szája hanem a megoldásért gyógyulásért esedezik.