Ingyenes konzultáció!

Csuklófájdalom

Csuklóalagút szindróma

Látszólag minden bevezetés nélküli éjszakai csuklófájdalom miatti felébredések esetén erős a gyanú, hogy csuklóalagút szindrómája van.

Csuklóalagút szindróma oka lehet:

Hosszú ideig mereven tartott kézfejnél sűrűn előfordul a csuklóalagút szindróma. A kézfejben számos ideg és ín található, amik túlzott terhelés hatására fájdalmat produkálnak.
Sűrűn fordul elő a számítógépen dolgozók körében, hogy az állandó egérhasználat miatt egyoldalúan terhelődik a csuklóízület. „Egércsukló” Ennek a gyenge, de állandó terhelésnek köszönhetően megduzzadnak a kézfej ínszalagjai és nyomják az ott található idegeket.
Hasonlóan kellemetlen és elviselhetetlenül erős csukló ízületi fájdalmakat okozhat a bevezetés nélküli erős fizikai munka is. A mozgáshoz és terheléshez tudatos munkával hozzászoktatható az emberi szervezet.

A csuklófájdalom kezelése:

Pár alkalmas kezeléssel szinte újjá lehet varázsolni a legreménytelenebbnek látszó régóta fennálló fájdalmakat mutató csuklót is.
Tapasztalataim alapján gyorsan és hatékonyan lehet segíteni ezen az állapoton. Néhány speciális masszázs és regenerálódást segítő fogást követően olyanná válik a csukló, mintha ki lenne cserélve.

Kézfájdalom enyhítése:

Rendszeresen minden terhelés nélkül végzett mozgatással, tornával megelőzhetjük a kellemetlen fájdalmakat vagy azok meglétekor sokat tudunk könnyíteni azokon.